Aan boord van de Global Mercy

Vanmorgen was ik aan boord van het grootste ziekenhuisschip van de wereld. De Global Mercy. Wat een bijzondere ervaring.

Een drijvend ziekenhuis met één missie: hoop en genezing brengen door gratis chirurgische zorg en training. Een schip waar vele duizenden levens veranderd zullen worden. Aan boord gaan blinde mensen weer zien. Kinderen lopen voor het eerst met rechte benen. Patiënten worden bevrijd van tumoren die hun leven bedreigden.

Lees verder “Aan boord van de Global Mercy”

Sneeuw

Vanmorgen 07:45 de wekker. Snel een boterham met een slok thee.
“Wat doe jij zo vroeg beneden? Het is nog geen maandag hoor….”
Ski/sneeuw outfit aan. Camera mee en let’s go to the snow.

Halverwege de ochtendwandeling krijg ik in de vriendengroep app een reminder “Ga je voor de vroege vogel punten?” Shit, vergeten de app aan te zetten.

Lees verder “Sneeuw”

? Herfst in het Mastbos

Zondagmiddag wandeling in het Mastbos te Breda. Genieten van de prachtige schepping. Er is genoeg te zien in het bos. Je kan ervoor kiezen om met een stevige pas het bos door te wandelen maar wat ook kan, is rustig wandelen (het is tenslotte rustdag). Door rustig te wandelen zie je veel meer (details). Hieronder een aantal foto’s. Echt een aanrader om daar een keer naartoe te gaan. Voldoende ruimte om te bewegen.

Lees verder “? Herfst in het Mastbos”

En toen viel de stroom uit….

Geschreven door collega Richard.
Leestijd 3 minuten

Ik ken Aart-Jan al een tijdje van het werk. Altijd gezellig in winkel waar hij werkt. Ook Aart-Jan zijn blog volg ik. Altijd leuke verhaaltjes met een goede boodschap. Ook zitten er verhaaltjes bij over ijs. Aart-Jan kan een heel verhaal schrijven over een ijsje halen. Hij maakt dan altijd wat mee. En ja hoor ik mezelf uitgenodigd om met Aart-Jan en ijsje te gaan eten. Ik op de motor naar Aart-Jan thuis waar ik netjes werdt verwelkomt.

Lees verder “En toen viel de stroom uit….”

MARINEBLAUW ?️

Pasgeleden heb ik een Slim fit blazer gekocht in de kleur Marine blauw Jaja Matroos A. Prins (dat staat stiekem aan de binnenkant van de blazer)
Nu is het zo dat er bij deze blazer ook een mooie pantalon past. Via internet gezocht naar de pantalon maar ja zoals iemand vaak in mijn omgeving zegt “Ik zou nog even wachten als ik jou was..” en zou kreeg ik de melding “Geef een seintje” oftewel Wij sturen je een bericht als je juiste maat er is…

Lees verder “MARINEBLAUW ?️”

Pepernoot

Donderdag 28 november 2019
Na het ochtendritueel kruip ik achter mijn piano om wat liederen te spelen. Iets over half 10, een kort moment sta ik stil bij mijn buurvrouw die nu misschien wel denkt oh nooo daar begint die weer te pingelen…
Hmm.. als ze dat echt denkt dan hoor ik het graag (het zou leuk zijn als ze dit leest, dan gaat vandaag de bel nog haha, gezellig een bakkie koffie met een koekje)

Heer U bent mijn leven, Welk een vriend is onze Jezus, Wees stil voor het aangezicht van God… galmt het door het huis, ik kijk door het raam en “geniet” van de herfst!

Lees verder “Pepernoot”