? Herfst in het Mastbos

Zondagmiddag wandeling in het Mastbos te Breda. Genieten van de prachtige schepping. Er is genoeg te zien in het bos. Je kan ervoor kiezen om met een stevige pas het bos door te wandelen maar wat ook kan, is rustig wandelen (het is tenslotte rustdag). Door rustig te wandelen zie je veel meer (details). Hieronder een aantal foto’s. Echt een aanrader om daar een keer naartoe te gaan. Voldoende ruimte om te bewegen.

Halverwege het looppad zie ik opeens in mijn ooghoeken een groen gevaarte staan, een scooter. Zoals ik weleens heb horen zeggen “Dat stinkt naar de misdaad haha”. Maar nee hoor het is een E-scooter van Go-sharing.nl, je ziet ze steeds vaker voorbij scheuren (althans ik wel). Terwijl ik deze blog schrijf bedenk ik me, had ik maar de app gedownload dan had ik nog even een rondje kunnen touren.

Aan het einde van de wandeling kwam ik nog twee vechtende honden tegen die aan het strijden waren om een tak. “Overal liggen er takken en precies moeten ze allebei diezelfde tak hebben, het lijken net mensen” aldus zijn baas. Snel probeer ik een foto te maken van ze maar helaas de strijd was voorbij. (Als je goed de onderste foto’s bekijk zie je dat ze nog een stok in d’r bek hebben)

Langs de weg staan de auto’s geparkeerd van andere mensen die ook even frisse lucht nodig hadden. Ik loop langs een auto waar de klep open staat, een man op leeftijd probeert met al zijn krachten zijn ANWB wandelschoenen uit te trekken; in de kofferbak zie ik zijn deftige schoenen staan met een ijzeren riempje, diep van binnen moet ik lachen. Ik wilde eigenlijk zeggen “Laat lekker aan joh uw schoenen, dat komt thuis wel hooor…” achter de auto hoor ik zijn vrouw opdrachten geven waar de schoenen moeten staan haha.

En heb je nog wat gezien? vraagt moeder, “Huh gezien?” Ja herten… HAHA nee ma, die zitten daar niet.. misschien dacht ze wel dat ik even een retourtje Veluwe had gedaan maar nee dicht bij huis is het ook mooi. Nog even en de livestream wordt weer opgestart, het Woord (bijbel) gaat opnieuw open, gelukkig zijn er digitale middelen om de verkondiging door te laten gaan.

Fijne zondag.

Categorie├źnblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *